viernes, 1 de mayo de 2009

Homenatge als mestres dels centres educatius de Badia del Vallès

L'acte va comptar amb l'assistència de més de 60 persones, entre professors i membres de les AMPAS i famílies.

Sota el lema “Badia del Vallès amb la seva escola”, l’Auditori Municipal de Badia del Vallès va acollir el passat dimarts 28 d’abril un acte de reconeixement cap al professorat dels centres educatius del municipi.
A l’acte van assistir unes 60 persones, entre professors i membres de les AMPAS i famílies. L’esdeveniment va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, en Joan Subirats, Catedràtic de Ciència Política i Director de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona, Josep Alsinet inspector del Departament del departament d’educació de la Generalitat de Catalunya i Marcelo Aparicio membre de l’AMPA del I.E.S Badia.
L’alcaldessa de Badia del Vallès va destacar “la necessitat de crear aliances entre l’escola i l’entorn”. Per la seva part, Joan Subirats va fer un recorregut per la situació de l’educació en el nostre país i va reiterar que “a l’escola se li demana molt més del que els toca degut als canvis accelerats que han patit els elements socialitzadors: família, escola, treball i entorn”. A més va incidir en què “l’entorn no ha de ser vist per l’escola com un enemic sinó com un aliat. La pedagogia és un element central, on calen fórmules que facin de l’alumne un element més actiu”. Josep Alsinet, per la seva part, va criticar una “cultura de l’esforç” desvinculada de la motivació.
La tarda va finalitzar amb un aperitiu elaborat per l’Associació d’Ajut al immigrant i l’animació d’un duet artístic.

No hay comentarios:

Bustia de sugeriments

ampaiesbadia@gmail.com
Tots els primers dimecres de cada mes ens trobareu a les 6 de la tarda a les instalacions que AMPA te a l'Institut