jueves, 29 de abril de 2010

L'Alcaldessa visita L'Institut

L’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor acompanyada amb la segona tinent d’alcalde de l’àrea d’acció Social i Cultural, Raquel Gracia van visitar el passat dia 21 d'abril L'Institut Badia, aprofita’n unes jornades culturals que el centre realitza aquesta setmana.

Aquesta iniciativa va sorgir de l’Ampa de l’Institut en la comesa i tasca de porta a terme, la aproximació aquest espai tan important a les institucions publiques i a la nostra població en general.

Es la primera vegada que l’Alcaldessa visita al centre, es dona el cas que el dia escollit, els alumnes estaven elaborant tallers de tota mena, Rock, Capoira, Cinema, Caraoke, Breikdance etc.. esdeveniment que amb la ocasió de les diferents activitats que realitzaven, l’alumnat es va aprofitar per tenir un contacte mes pròxim a els visitants.

La visita va ser acompanyada en tot moment per el equip Directiu del Centre i una petita representació de l’AMPA,

Els responsables de guiar una part de la visita va ser a càrrec dels responsables de Cicles Mitja i Superior, per els tallers de electrònica i informàtica, donant a conèixer els diferents projectes que hi ha en marxa i les dificultats que troben dia rere dia que intenten esquivar.

L'equip directiu, professor i membres de l'AMPA va informar de tots els plans que estaven en marxa i altres que per dificultats varies encara estan en estudio. En explicació dels diferents projectes que es fan o es poden confeccionar al centre i es va demanar recolzament i més implicació del consistori envers els temes relacionats amb el centre.
La alcaldessa ve tenir una trobada amb els alumnes de Batxiller, on va remarcar el esforç en aquesta etapa tan important abans de saltar a estudis superiors o universitaris, en la tanda de preguntes una part l’alumnat va tenir un interès per fets municipals, ocasió que la alcaldessa va aprofitar en donar la oportunitat que tots tenen de comunicar-se amb en ella a traves de la Web Municipal.

La trobada va acabar a amb un petit refrigeri on de una forma més col·loquial es va comunicar que properament es farà un acte de celebració al aconseguir la certificació ISO 9001 i que tindrem el plaer e comptar amb la visita del Hble. Conseller de Educació Ernest Maragall.

clica si vols veure més fotos

No hay comentarios:

Bustia de sugeriments

ampaiesbadia@gmail.com
Tots els primers dimecres de cada mes ens trobareu a les 6 de la tarda a les instalacions que AMPA te a l'Institut