viernes, 25 de junio de 2010

Badia del Vallès disposa d´una sala d´estudis nocturna


Des del passat dimecres 2 de juny, l´Ajuntament de Badia del Vallès ha posat a disposició dels estudiants una sala d´estudis nocturna, ubicada a la sala annexa de la biblioteca Vicente Aleixandre. Aquest nou servei està adreçat a tots aquells estudiants universitaris, de 2on de batxillerat i opositors que necessitin estudiar en horari nocturn durant tot el mes de juny.

La sala restarà oberta de dilluns a divendres de 21 a 01 hores. Per a poder accedir caldrà presentar obligatòriament el DNI , carnet d´estudiant o resguard de matrícula o pagament dels drets d´exàmens (en el cas dels opositors).
Des de fa temps l'AMPA dels dos instituts de la nostra ciutat hem estat lluitant perquè això fos una realitat. Hem tingut converses amb l'Ajuntament, realitzat enquestes a estudiants, fins i tot hem portat el tema a un ple municipal. Finalment s'ha obert aquesta sala d'estudis, encara que nosaltres pensem que no és suficient ja que només està permesa l'entrada a un reduït grup d'estudiants. S'exclouen, per exemple, als estudiants de cicles formatius i als alumnes de primer de batxillerat, entre d'altres.

No hay comentarios:

Bustia de sugeriments

ampaiesbadia@gmail.com
Tots els primers dimecres de cada mes ens trobareu a les 6 de la tarda a les instalacions que AMPA te a l'Institut