sábado, 22 de enero de 2011

Jornades de portes obertes 2011


Avui, 21 de gener, han tingut lloc les jornades de portes obertes al nostre centre. La presentació davant d'un nombrós grup de pares i mares ha anat a càrrec de la directora Charo Tomàs, que ha explicat el funcionament de l'institut i ha donat a conèixer els mitjans i recursos tant materials com humans de què disposem.
Dos alumnes han explicat la tasca que fan com a dinamitzadors d'esports i han parlat sobre els grups de mediació, el projecte sidecar i altres tasques en les quals participen els alumnes directament i que afavoreixen el bon funcionament del centre. D'altra banda, dos ex alumnes que actualment cursen carreres universitàries, han explicat el seu pas per l'Institut del qual se senten orgulloses "és com una família, una gran família", ha dit una.
Marcelo Aparicio, president de l'AMPA i Adela Lozano com a vicepresidenta van explicar alguns dels projectes i activitats organitzats per l'associació.
Després de la presentació i la visita a les instal lacions tots els assistents van ser convidats a un "pica-pica" preparat per l'AMPA.

Pilar Paz
Miembro del AMPA de L'Institut Badia

No hay comentarios:

Bustia de sugeriments

ampaiesbadia@gmail.com
Tots els primers dimecres de cada mes ens trobareu a les 6 de la tarda a les instalacions que AMPA te a l'Institut