martes, 16 de marzo de 2010

L'IES Badia del Vallès seleccionat per a formar part del programa Qualifica't

El centre pot aplicar el programa experimental Qualifica't a tots els cicles formatius que tenen autoritzats i implantats.

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha resol, a 3 de març, la convocatòria de selecció dels centres per a la seva incorporació en el programa experimental Qualifica't, a partir del curs acadèmic 2009-2010.

És un procés que dóna un reconeixement acadèmic a l'experiència laboral. Permet que les persones adultes puguin validar els aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials, per formació corresponent als títols de formació professional del sistema educatiu. Es poden validar unitats formatives, crèdits o mòduls professionals dels títols i, si és el cas, acreditar les competències professionals corresponents.

La direcció del centre, en funció de les possibilitats, determinarà el nombre de places disponibles per a cada cicle formatiu que oferta per validar els aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials. Prèviament, i de forma trimestral, el centre farà arribar les places disponibles a la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, a través de la coordinació territorial del programa Qualifica't.

La validació dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials s'ofereix a les persones que, en el moment de la sol·licitud, hagin complert 18 anys i acreditin una experiència laboral o en activitats socials d'almenys dos anys. Consisteix en trobar evidències de la competència en relació a les unitats formatives, associades a la unitat de competència

Més informació:

C/ Mallorca, s/n
Badia del Vallés 08214

Tfn: 937187506
Fax:937181821

www.xtec.cat/iesbadia


Editat per: Federació d'Entitats Culturals

No hay comentarios:

Bustia de sugeriments

ampaiesbadia@gmail.com
Tots els primers dimecres de cada mes ens trobareu a les 6 de la tarda a les instalacions que AMPA te a l'Institut